Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

9. maj 2014

Predstavitev ETI Izlake d.d. in Elektronabava d.d.

V petek 18.4. so nas obiskali predstavniki podjetji Elektronabava d.d. in ETI Izlake d.d., ki so za dijake tretjih in četrtih letnikov pripravili zanimivo predavanje.
V uvodu je g. Stojan Poglavc predstavil podjetje Elektronabava d.d., ki je naš največji trgovec z elektro materialom. Elektronabava s svojim blagom oskrbuje tako industrijo kot manjše privatnike, pa tudi fizične osebe.
V nadaljevanju sta nam g. Janez Vrtačnik in mag. Mitja Koprivšek predstavila podjetje ETI Izlake. ETI se je od leta 1950 pa do danes razvil v enega vodilnih svetovnih proizvajalcev rešitev za stanovanjske in poslovne inštalacije, distribucijo električne energije za nizko in srednjo napetost ter močnostno elektroniko in polprevodnike, poleg tega pa proizvaja tudi izdelke tehnične keramike, orodja in naprave ter izdelke iz plastike in tehnične gume. Predstavnika podjetja sta dijakom predstavila širok asortima ETI izdelkov, s poudarkom na zaščitnih izdelkih, ki jih dijaki najdejo tudi pri sebi doma.

20140418 124320  20140418 113624