Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

12. december 2012

ŠKL: Košarkarji nadigrali Štajerce

V torek, 10. decembra, se je košarkarska ekipa ŠC Novo mesto odpravila na gostovanje k ekipi ŠC Rogaška Slatina. Naši so povsem nadigrali domačine, saj se je srečanje končalo z rezultatom 55:107.

Tekmo so bolje začeli favorizirani gostje, vendar se borbeni domačini niso predali, priključek pa so držali predvsem z uspešnimi meti za tri točke. Kasneje so Novomeščani le uveljavili svojo premoč ter povečevali prednost, videli pa smo lahko veliko lepih potez na obeh straneh. V drugem delu tekme je trener Novomeščanov Đuro Oluić priložnost ponudil tudi mlajšim košarkarjem, ki so ohranjali visoko prednost. V zadnji četrtini so se na parket vrnili izkušenejši igralci, po uspešno zadetem metu za tri točke Nejca Zupana so gostje presegli tudi magično mejo 100 točk. V zasedbi ŠC Novo mesto, kjer so priložnost dobili vsi igralci, sta najbolj izstopala kapetan Žiga Fifolt in Martin Krampelj, oba sta se izkazala tudi z nekaj atraktivnimi zabijanji. Končni rezultat na semaforju pa je kazal rezultat 55:107 v korist Novomeščanov, ki so tako zabeležili še tretjo zmago v letošnji ŠKL sezoni.

Nejc Šteblaj, E4a

kosarkasi