Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

28. november 2012

ŠKL: ŠC Nm - Gimnazija Nova Gorica 72:63

Odbojkarji ŠC Novo mesto, pod vodstvom mentorja Bojana Jakliča, so dobili 2. tekmo ŠKL pred domačimi navijači.

Prvo tretjino sta ekipi začeli zelo izenačeno, saj sta tudi po kvaliteti eni boljših, zato je bilo že na začetku jasno, da bo igra zelo napeta. Domači so skozi prvi del držali konstantno prednost z nekaj točkami naskoka, nakar so to prednost le povečevali in prvih 20 minut končali z rezultatom (29:19).

Na začetku druge tretjine so gimnazijci z dobro igro hitro zmanjševali zaostanek iz prvega dela, saj so domačini nekoliko popustili, a to še vedno ni bilo dovolj, da bi povedli, saj so se Dolenjci zbrali in na koncu drugega dela še povečali svojo prednost na 8 točk razlike, z rezultatom (49:41).

V zadnji tretjini so naši nekoliko popustili, saj so storili ogromno napak, tako v napadu kot v obrambi, kar so izkoristili gimnazijci in po 10 minutah igre zmanjšali zaostanek na 3 točke razlike, česar pa niso uspeli zadržati do konca tekme, saj so Novomeščani odpravili napake, prevzeli nadzor nad igro in tako dobili tekmo z 72:63.

Nejc Blatnik, E3a

foto: Mile Božić

odbojka sklodbojka skl1odbojka skl3