Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

21. maj 2013

Najboljša dijaka na Šolskem centru Novo mesto

Po zaključku tekmovanj srednješolcev v znanju in tekmovanj v športu so na ŠC Novo mesto izbrali najboljšega dijaka in najboljšega dijaka- športnika za šolsko leto 2012/2013.

Najboljši dijak na ŠC Novo mesto za šolsko leto 2012/13 je postal Rok Šikonja, dijak 2. letnika tehniške gimnazije, ki je v tem šolskem letu dosegel naslednja priznanja: Zlato priznanje iz matematike, zlato priznanje in 2. nagrado na državnem tekmovanju iz fizike, srebrno priznanje iz kemije, zlato priznanje iz  naravoslovja in srebrno plaketo na olimpijadi iz naravoslovja v Luksemburgu.
Najboljši dijak- športnik na ŠC Novo mesto pa je postal Domen Janc dijak 2. letnika elektro šole, ki je kot standardni član košarkarske ekipe osvojil naslov  državnih srednješolskih prvakov  v košarki, je bil izbran za najboljšega igralca in izbran v najboljšo peterko turnirja in   naslov prvakov ŠKL-košarka. Z ekipo KK Krka Novo mesto pa je v kategoriji kadetov osvojil naslov državnih prvakov, v kategoriji mladincev pa dosegel tretje mesto. V kategoriji kadetov je bil izbran za najboljšega igralca finalnega turnirja, bil pa je tudi najboljši strelec  in izbran v najboljšo peterko.
Direktor ŠC Novo mesto Štefan David je najboljšemu dijaku Roku Šikonji v imenu ŠC Novo mesto in Kluba za nadarjene dijake ŠC Novo mesto podaril prenosni računalnik , najboljšemu dijaku – športniku Domnu Jancu pa poleg računalniške opreme tudi nagradni bon za 4-dnevni izlet v Dalmacijo.

IMG 6213 IMG 6216 IMG 6221 najboljsa dijaka 2013