Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

7. april 2012

Zmaga košarkarjev na prvi polfinalni tekmi (ŠKL)

V prvi polfinalni tekmi ŠKL košarke sta se pomerili ekipi Šolskega centra Novo mesto ter Srednje šole Domžale. V popolnoma prazni dvorani Komunalnega centra so do zmage prišli gosti.

Obračun velja za finale pred finalom, kajti obe ekipi veljata za glavnega favorita za osvojitev naslova ŠKL prvakov. Domači so vodili praktično celo tekmo, a vseskozi z majhno prednostjo. Košarkarji iz Novega mesta so pokazali veliko mero nervoze, kar je bila posledica veliko zgrešenih “zicerjev”. V zadnjo četrtino so Domžalčani vstopili s sedmimi točkami prednosti. Toda na našo srečo se je Novomeščanom uspelo zbrati in na koncu rezultat spreobrniti v svoj prid. Tekmo so dobili s štirimi točkami prednosti (67:63) in si tako priigrali minimalno prednost pred povratno tekmo.

Povratni obračun bo v torek, 10. aprila. Močno želeno finale bodo domači košarkarji lovili pred polnimi tribunami dvorane Leona Štuklja.

 Jure Bartol, T4b

kosarka okt2011