Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

11. november 2011

Prestižna nagrada ŠC Novo mesto

Prestižna nagrada ŠC Novo mesto

V dnevniku Finance so nagrade podelili najboljšim letnim poročilom glede na najvišji skupni seštevek točk v štirih skupinah organizacij: med velikimi podjetji, finančnimi ustanovami, srednjimi in malimi podjetji ter drugimi organizacijami; pa tudi na ključnih področjih vsebin letnega poročila. Najboljša letna poročila imajo Telekom Slovenije, SGP Tehnik, SKB in Šolski center Novo mesto. Za prepričljivo najboljše letno poročilo v preteklem letu med javnimi ustanovami oz. zavodi so razglasili letno poročilo ŠC Novo mesto.

Štefan David, direktor ŠC Novo mesto je povedal, da mora tudi vodstvo ustanove slediti zahtevam trga tako kot podjetja s področja gospodarstva. Poleg zakonskih predlogov imajo tudi interne akte, ki zagotavljajo uspešno uporabo zakonov z definiranjem podrobnosti vrednotenja sredstev, notranjih nadzorov ter delitve dejavnosti na nepridobitno in pridobitno ter na javno tržno dejavnost. V poslovnem poročilu so opisane dejavnosti zavoda, predstavljena organiziranost in prikazane dejavnosti s finančnimi kazalniki in krajšimi komentarji.

fin nagr 7 dir solski cente  fin nagr 6 dir govor
Foto: Igor Novina