Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

22. november 2011

Posebno obvestilo – informativni dan za zaključne letnike

Za vse dijake zaključnih letnikov iz cele Slovenije  je enotno, v mesecu februarju, organiziran informativni dan za pridobitev informacij za nadaljnji študij.

V skladu s sklepom kolegija direktorja, obveščamo dijake zaključnih letnikov, da bomo kljub organiziranemu informativnemu dnevu, za  zaključne letnike dijakov  Šolskega centra Novo mesto, zaradi želje visokošolskih zavodov – fakultet, organizirali dodatno možnost predstavitve študijskih programov posameznih visokošolskih  zavodov.

Dodatni informativni dan bo na Šolskem centru Novo mesto organiziran v petek, 6. januarja 2012, in sicer od 10. ure do 15. ure.

Visokošolski zavodi – fakultete, ki to želijo,  se bodo lahko predstavile na za to organiziranih mestih v prostorih Šolskega centra Novo mesto. Predstavitvene informacije o študijskih programih lahko visokošolski zavodi – fakultete posredujejo na Šolski center Novo mesto, kjer bodo dostopne dijakom. Za realizacijo in izvedbo dogodka so zadolžene svetovalne delavke  Šolskega centra Novo mesto.

Lep pozdrav


Štefan David, univ. dipl. inž.
                direktor