Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

2. april 2012

Odbojkarji v finalu ŠKL

V polfinalu letošnjega ŠKL-ja sta se pomerili ekipi, ki sta se lani uvrstili v finale – ŠC Novo mesto in II. gimnazija Maribor, po zmagi v gosteh so naši slavili tudi danes, in sicer z 72:70.

 Tekmo so nekoliko bolje začeli gostje, saj so odličnimi servisi in nekaj bloki takoj povedli za nekaj točk. V nadaljevanju so domači dobro sprejemali žogo, organizirali nekaj odličnih napadov, kar jih je kmalu privedlo do vodstva. V zaključku so domači z nekaj prednosti 26:22 dobili  prvo tretjino.

V nadaljevanju sta bili ekipi zelo izenačeni, a so Novomeščani po odličnem sprejemanju in servisu vodili skoraj skozi celotno tekmo, z največ dvema točkama razlike, toda v zaključku so naredili nekaj nepotrebnih napak in gostujoči so drugo tretjino dobili s 46:48.

V zadnji tretjini so domači in gostujoči igrali odlično igro, a na koncu vseeno slavili Novomeščani z 72:70, ki so imeli še s prejšnje tekme 16 točk prednosti.

Dolenjci so dosegli pomembno zmago, saj so se uvrstili v finale ŠKL, ki bo v Kopru 25.4., v dvorani Bonifika.

                                                                                                                                              Nejc Blatnik, E2a

skupna polfinaleodbojka 2polfinalna skltrener jaklic 2012

 Druge objave:

Triumfator