Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

29. marec 2012

Odbojkarji z eno nogo v finalu ŠKL

Tekmo so bolje začeli Mariborčani, ki so takoj na začetku povedli z nekaj točk razlike. Nekaj minut pred koncem tretjine so jih Novomeščani ujeli in po prvih 20. minutah je semafor kazal 26:25 v korist domačih. V drugi tretjini so bili domači bistveno boljši od Novomeščanov v vseh pogledih igre. Nekaj minut pred koncem so že vodili za 6 točk, vendar po nekaj napakah in dobri igri Novomeščanov v napadu in bloku se je druga tretjina končala z neodločenim izidom 51:51.  V zadnjih 20 minutah so gosti popolnoma nadigrali domače. Zaigrali so zelo borbeno in željno zmage. Po uspešni igri v bloku in napadu so gosti prišli do neulovljive prednosti in jo do konca tekme še povišali na 16 točk razlike. Tekma se je končala z izidom 85:69 v korist Dolenjcev.

MVP: Jan Brulec, ŠC Nm

Naša ekipa je dosegla zelo pomembno zmago in je tako korak bližje velikemu finalu, ki bo v Kopru, 25.4., v dvorani Bonifika.

Že v ponedeljek, 2. aprila, bo povratna tekma, po kateri bo znan prvi finalist ŠKL.

 

                                                                                                                                             Primož Vidmar, E2a

odbojkarji šolski center