Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Nagradni izlet T4a

V ponedeljek, 6. 10. 2014, smo se dijaki oddelka T4a tehniške gimnazije udeležili nagradnega izleta, ki smo si ga v lanskem šolskem letu zaslužili z udeležbo na raznih tekmovanjih iz znanja in športa, sodelovali v raznih natečajih in pri različnih projektih. Dosegli smo veliko uspehov in vidnih uvrstitev, s čimer smo zbrali dovolj točk za zmago v medoddelčnem tekmovanju. Tako smo se ob 7.30 zbrali pred šolskim centrom in se z avtobusom odpeljali v Bohinjsko Bistrico, vmes pa smo se ustavili na počivališču, kjer so smo pojedli zajtrk in spili jutranjo kavo. Najprej smo v Vodnem parku Bohinj imeli triurno kopanje. To smo izkoristili predvsem za plavanje, spuščanje po toboganu, fantje so se pomerili v igrah z žogo ter plezanju po plezalni steni, vsem pa je bilo najbolj všeč sproščanje v bazenu z vročo vodo. Nato smo se odpeljali nazaj proti Bledu, se na kratko sprehodili ob Blejskem jezeru in si privoščili kavo ter odlično blejsko ˝kremšnito˝. Sledil je odhod domov proti Novemu mestu, kamor smo prispeli okoli 16. ure. 
Zahvaljujemo se šoli, ki nam je izlet omogočila in nam s tem dala še dodatno motivacijo za nadaljnji trud in delo. Zahvala pa gre tudi našima spremljevalcema, prof. Ivici Tomiću in Matjažu Cerkovniku. 
 
 
Bled 1 Bled 2 Bled 3 Bled 4 Bled 5
Jasmina Ilar, T4A