Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
19. september 2023

Zlati maturanti na sprejemu pri županu Mestne občine Novo mesto

18. septembra 2023 je zlate maturante novomeških srednjih šol v Gostišču Loka v Novem mestu  sprejel župan Mestne občine Novo mesto gospod Gregor Macedoni. Letos je bilo 49 zlatih maturantov, in sicer 14 na splošni in 35 na poklicni maturi, od tega 18 zlatih maturantov Srednje zdravstvene in kemijske šole, med katerimi je bilo 8 diamantnih. Sprejema se je poleg 16 od 18-ih zlatih maturantov naše šole udeležila tudi ravnateljica Damjana Papež.  

Naziv diamantni maturant so pridobili: Klara Tina Blažič iz programa farmacevtski tehnik, Nika Grill, Anja Petan, Eva Colarič, Žan Kos in Aljaž Zajc iz programa kemijski tehnik ter iz programa zdravstvena nega Angela Žužek in Klara Ostojić. Ostali zlati maturanti so: Maya Halkić, Nina Saje in Rebeka Zajc iz programa farmacije, Teja Medle, Nik Vovčko, Pia Deanović, Martin Dragan in Riaz Goletić iz programa kemijski tehnik ter tehnici zdravstvene nege Tija Metelko in Mihaela Barkovič.


Čestitke vsem in vso srečo pri nadaljnjem študiju in na življenjski poti. 




Andreja Kmet, tajnica ŠMK za PM


 Zlati maturanti (16/18) Srednje zdravstvene in kemijske šole ŠCNM z županom MO NM, ravnateljico SZKŠ in direktorico občinske uprave.