Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Informativni dan

V petek in soboto, 17. in 18. februarja 2023, je na naši šoli potekal informativni dan. Dijaki so devetošolcem s predstavitvami programov, za katere na šoli izobražujemo, približali poklice, delo in utrip šole, pokazali specialne učilnice ter odprli vrata laboratorijev. Obiskovalci so dobili številne informacije o zdravstveni negi, kemijskem, farmacevtskem  in kozmetičnem tehniku ter programu bolničar-negovalec in zdravstvena nega – PTI, o poteku pouka ter strokovnih predmetih. 
Zdravstveno-kemijska šola je šola, ki izobražuje za poklice, ki so na trgu dela zelo iskani, hkrati pa tudi zelo visoko na lestvici poklicev prihodnosti. Dijaki zdravstveno-kemijske šole imajo odprte številne poti na višješolske in visokošolske študijske programe, z dodatnim maturitetnim predmetom ali z maturitetnim tečajem pa lahko študij nadaljujejo tudi na univerzitetnih študijskih programih. 
Z veseljem vas pričakujemo. Dobrodošli na SZKŠ..


Zdravstvena nega2  Zdravstvena nega  Zdravstvena nega 1  Kozmetični tehnik2  Kozmetični tehnik 

Kemjski tehnik  Kemijski tehnik3  Kemijski tehnik2  Farmacvetski tehnik 2  Farmacevtski tehnik 3 

Farmacevstki tehnik1  dijaki vodiči  Bolničar negovalec


Foto: Julija Savič, Katja Kosec, več...