Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Tuji jeziki

Nemščina za zdravstvene delavce


Če se navdušuješ nad jeziki in veš, da ti bo ob znanju angleščine morda pri tvojem poklicu koristilo tudi znanje nemščine, se pridruži krožku, kjer se lahko naučiš ali izpopolniš svoje znanje nemščine na področju zdravstva. Učili se bomo, kako se pogovarjati s pacientom, zdravnikom, osvojili besedišče na temo bolezni, zdravstvenih pripomočkov in zdravil. Pridi, znanje tujih jezikov je vedno dobra naložba!

Francoščina

Dejavnost je namenjena dijakom vseh letnikov, ki bi se radi naučili osnov francoskega jezika in sporazumevanja v francoščini.
Dejavnost bo potekala enkrat tedensko, eno šolsko uro (ob torkih, 9. šolsko uro, začnemo v novembru), v učilnici 242. 
Dijaki se na zabaven, interaktiven in sproščen način seznanijo s tujim jezikom, spoznavajo tujo kulturo, navade, običaje, praznike ter se učijo osnov jezika (predstavljanje, števila, barve, družina, šolske potrebščine, hrana, prosti čas itd.).
Namen krožka je razviti zanimanje za francoski jezik, pridobiti dolgoročno motivacijo ter pripravljenost za učenje tega jezika v šoli in zunaj nje, soočiti dijake z jezikovno in kulturno raznolikim življenjskim okoljem in razviti pozitiven in strpen odnos do različnosti.