Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Natalija Abolnar, KZ4a

Kozmetika mi je bila od nekdaj blizu. Že kot majhna deklica sem rada opazovala svojo mami, kako si vsako jutro »dela« makeup. Komaj sem čakala, da bom dovolj stara in se bom tudi sama začela ličiti. 

Ko sem začela z ustvarjanjem makeupa, sem ugotovila, da imam veselje tudi do izdelovanja nohtov. Tako sem se odločila za kozmetično šolo. Sem v 4. letniku in ne obžalujem popolnoma ničesar, saj se izobražujem o stvareh, ki jih obožujem in so mi pri srcu. 

Pouk že zelo dolgo poteka na daljavo, kar je povzročilo nemalo problemov. Dijakom in učiteljem je ta nenavaden način šolanja na daljavo postal nekakšen izziv, s katerim smo se kar dobro spoprijeli. Strokovno izobraževanje kozmetičnega tehnika zajema veliko praktičnega pouka v tretjem in četrtem letniku, kar v trenutnih razmerah predstavlja velik problem, saj je izvajanje le-tega onemogočeno oziroma okrnjeno. Želim si in upam, da bomo zadnji letnik zaključili uspešno in predvsem zdravo glede na trenutno situacijo.
                                                Natalija Abolnar, KZ4a
Natalija Abolnar