Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

25. oktober 2019

Izmenjava v sklopu mednarodnega projekta Zmigaj se

24. oktobra 2019 smo se udeležili prve izmenjave v sklopu mednarodnega projekta Zmigaj se. Zbrali smo se v Termah Sveti Martin v Međimurju na Hrvaškem. Spoznali smo sodelujoče dijake in mentorje iz srednje šole Čakovec in srednje šole iz Maruševca.
Že na začetku druženja smo pričeli s snemanjem skeča v SPA-centru in zunaj v prečudoviti okolici term. Nato smo imeli voden ogled term Sveti Martin, za katere je značilno prelepo sožitje z naravo. Popoldne smo preživeli v Čakovcu, kjer smo si ogledali srednjo šolo in nadaljevali z delovnim srečanjem, na katerem je vsaka šola predstavila dosedanje delo na projektu. Dijakinji Z3b Tjaša Udovč in Nina Jovanović sta odlično predstavili področje gibanja. Srečanje sta dijakinji ocenili kot popolno. Z navodili za nadaljnje delo smo se v poznih popoldanskih urah odpravili proti domu.
Ponovno se bomo sestali pri nas v Novem mestu januarja 2020, ko bomo pripravili dokončno predstavitev projekta za srečanje E-medice v Termah Tuhelj.

Ekipa projekta Zmigaj se