Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Kevin Račečič, Z2d – pti

.

Že v otroštvu sem imel željo, da bi pomagal starejšim, saj so mi velik vzor in jih nadvse spoštujem ter jim rad prisluhnem,  ko sem v njihovi družbi. Zato sem se tudi odločil, da nadaljujem svoje šolanje po opravljenem programu bolničar-negovalec. 

V šoli se odlično počutim, ker sem v družbi svojih prijateljev in se tudi veliko naučim, najbolj pa uživam na praksi, saj sem rad v stiku z ljudmi, ki so v kliničnem okolju in jim skušam pomagati s kakšno prijetno besedo, da čim hitreje okrevajo. 

Pouk na daljavo nam ponuja vsakodnevne izzive, saj se moramo v tem trenutku zanesti na tehniko, ki nas spremlja na vsakem koraku. Sicer naj bi bil čim boljši približek pouku v učilnici, a je vseeno daleč od tega, ko prideš v šolske klopi in vidiš nasmejane obraze naših profesorjev. Ti so (vsaj meni) v petih  letih šolanja zlezli pod kožo ter so mi zelo pri srcu, saj se res trudijo za nas,  da bomo po šolanju uspešni v svojem življenju in da bomo uživali v svojem poklicu ter ga opravljali z vsem srcem.   

Kevin Račečič, Z2d – pti
Kevin RAČEČIČ  Z2d  pti