Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Matija Majcen - fizioterapevt - nogometni klub v Moskvi

Pozdravljeni bodoči dijaki in dijakinje Srednje zdravstvene in kemijske šole!

 Naj vam takoj povem, da ste na pravem mestu, če ste dobročutni, dosledni, verjamete v svoje sposobnosti ter ste pripravljeni pomagati ljudem okoli sebe.

 Tudi sam sem se pred 15 leti odločil za program tehnika zdravstvene nege ter ga po štirih letih tudi uspešno opravil. Vsi profesorji so polni znanja, izkušenj, modrosti ter vedno pripravljeni pomagati. Pokažite jim svoje zanimanje ter ideje, da vas usmerijo v razne aktivnosti in projekte. Imate možnost, da pridobite veliko informacij ter izkušenj, ki vam bodo pomagale najti primerno delo, ki ga boste  uspešno opravljali ali pa nadaljevali študij v različnih zdravstvenih smereh.

 Sam sem študij nadaljeval na fizioterapiji v Mariboru in Murski Soboti, ker je bila moja želja postati fizioterapevt. Ob prizadevanju in iskanju novih znanj, vzponih ter padcih me je pot popeljala za dve leti na Slovaško, kjer sem delal kot fizioterapevt v moji prvi nogometni ekipi. Bilo je nekaj novega, zanimivega, drugačnega, napornega. Kljub vsemu pa je bila to najboljša izkušnja za moje nadaljnje delo v nogometnem svetu. Danes živim z mojo družino v Rusiji ter opravljam funkcijo glavnega fizioterapevta v enem od največjih nogometnih klubov v Moskvi.

 Pot v življenju je dolga in za vsakega drugačna, po njej pa lahko mirno hodimo samo, če nam zdravje to omogoča. Poskušajte najti zadovoljstvo v tem, kar delate, postavite si cilje, ki jih želite doseči,  ter pomagajte ostalim, da dosežejo svoje.

 Matija Majcen

Matija Majcen