Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Tjaša Jerman - podjetnica, Kozmetične storitve Tjaša Jerman

Sem Tjaša Jerman, bivša dijakinja Šolskega centra v Novem mestu. Od zaključene mature so sedaj minila štiri leta. Po srednji šoli pa sem diplomirala na Višji strokovni šoli Novo mesto, smer kozmetika. Največ izkušenj in znanja sem zagotovo dobila v času šolanja. Profesorji so nam predali veliko teoretičnega in praktičnega znanja s poukom v šoli ter tudi pri delodajalcih.

 

Po končanem študiju sem vedela, da želim nekaj več, nekaj svojega, zato sem se odločila za odprtje svojega podjetja v Novem mestu. Ne bom rekla, da je lahko, potrebno se je boriti in pridobivati nova znanja. Je pa vredno in neprecenljivo, ko vidiš rezultate in nasmejane ter zadovoljne stranke. Tako je ves trud poplačan.

 

Vsakomur, ki ga zanima kozmetika, priporočam, da se odloči za šolanje v programu kozmetični tehnik, saj ni noben tečaj primerljiv z znanjem, ki ga dobiš v šoli. To se mi zdi zares pomembna zasnova za graditev nadaljnje kariere.

 

Tjaša Jerman

Tjaša Jerman  Tjaša JERMAN   podjetnica   Kozmetične storitve Tj