Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Naja Štefanič - absolventka fizioterapije

Svojih srednješolskih let se spominjam z velikim nasmeškom. Obiskovala sem srednjo kozmetično šolo, na katero imam izjemno lepe spomine. Moram priznati, da sem se v šoli res ogromno naučila. Definitivno ne boš zgrešila, če te privlači svet dišav in lepote.

 

Najbolj sem uživala na praktičnih uricah, ki so bile zelo prijetne in poučne. Sestavljajo jih sklopi pedikure, manikire, nege telesa, klasične masaže, ličenja in nege obraza, ki je bila meni osebno najbolj zanimiva. Osvojila boš zares veliko znanja o sami sestavi kože, znala boš uporabiti najprimernejši izdelek za posamezen tip kože, primerno aparaturo za najboljše rezultate kože …

 

Predvsem pa ne smeš pozabiti, da je to idealen poklic zate, če te veseli in izpopolnjuje delo z ljudmi. Moraš biti komunikativna, prijazna in prilagodljiva. Če se najdeš v teh lastnostih, ti zagotavljam, da boš z velikim veseljem opravljala svoje delo in ti nikoli ne bo žal, da si izbrala ta poklic. Naj poudarim tudi to, da so bile profesorice izjemno prijazne, najlepše pa je to, da sem z veseljem štiri leta obiskovala izbrano šolo.

 

Pot me je sicer kasneje odpeljala drugam. Zdaj sem absolventka študija fizioterapije, pri katerem je prav tako delo z ljudmi in to je tisto, kar me izjemno veseli. Seveda pa z velikim veseljem še vedno uživam ob razvajanju nege telesa, obraza, dobrih masažah in seveda ličenju, saj mi kozmetika še vedno predstavlja izjemno lep hobi.

 

Naja Štefanič

Naja Štefanič