Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Lea Sluga - podjetnica, Kozmetični studio Lea

KOZMETIKA je moje veselje že iz otroških let. Tako me je odločitev o sanjskem poklicu pripeljala v kozmetične vode. Začetki so se začeli z vpisom na kozmetično šolo na Šolskem centru Novo mesto in se nadaljevali na višji šoli, kjer sem šolanje tudi zaključila.

 

Kozmetičarka je izjemno lep poklic, kreativen, čist in zajema izredno širok spekter storitev. Ni le lepota temveč tudi zdravje in skrb zase.  Med  šolanjem je bila v meni vedno podjetniška želja, da nekoč odprem svoj kozmetični salon, kjer bom lahko urejala druge. Z malo vztrajnosti, poguma in podpore mojih najdražjih mi je to kmalu po končanem šolanju uspelo.

 

V središču Trebnjega sem pred 6 leti odprla svoj Kozmetični studio Lea, kjer vsak delovni dan posvečam drugim in s tem, ko stranke od mene odhajajo zadovoljne, napolnim tudi svojo voljo in energijo, da sem lahko še uspešnejša. Ker menim, da znanja ni nikoli preveč, se redno udeležujem izobraževanj, seminarjev, sejmov ... V svojem kozmetičnem studiu ponujam storitve manikire, pedikure, masaže, depilacije, nege obraza, nege telesa, IPL tretmaje, letos pa sem k storitvam dodala  še microblading. Vedno se trudim, da strankam ponudim najboljše ter redno skrbim za novosti.

 

Menim, da nikoli nisi tako dober, da ne bi mogel biti še boljši. Uspeh nikoli ne pride sam od sebe, potrebnega je veliko truda, odrekanj in trdega dela, vendar se nekoč obrestuje. Kot dokaz je to vsaka stranka, ki skozi vrata odide zadovoljna.

 

Lea Sluga

Lea SLUGA   podjetnica   Kozmetični studio Lea