Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Barbara JAKŠE - podjetnica, Kozmetični salon Lila

Sem Barbara Jakše, stara sem 26 let in sem bivša dijakinja programa kozmetični tehnik na Srednji zdravstveni in kemijski šoli v Novem mestu. 
Od mojega šolanja je minilo že kar nekaj časa, v mislih pa so mi ostale predvsem pozitivne izkušnje. Pridobila sem ogromno osnovnega znanja, ki mi je pomagalo na moji poti. Bilo je dovolj praktičnega pouka, s katerim sem razvijala svoje spretnosti pri negi obraza, negi telesa, pedikuri, masaži, manikiri, depilaciji ... Tudi profesorice so bile super, vsaka na svoj način. Vedno so bile pripravljene pomagati in bile so zelo potrpežljive. Včasih malo stroge, pa vendar če gledam nazaj, sem jim hvaležna. Poleg vsega znanja, ki ga pridobiš, moraš delati tudi sam. Pomembna je vaja, vaja in še enkrat vaja, samo tako ti lahko uspe. Seveda moraš imeti tudi veselje do dela, ki ga boš kasneje opravljal. 
V meni je gorela želja po uspehu, zato sem se po koncu šolanja vpisala na višjo kozmetično šolo. Danes sem mama enoletnemu fantku in imam svoje podjetje – Kozmetični salon Lila. Prav tako poslovno sodelujem s Termami Krka - Šmarješke Toplice, pri katerih sem že v času šolanja vsako leto opravljala PUD. 
To so moje izkušnje … Ne bom rekla, da je bilo lahko. So vzponi in padci, dobri in slabi dnevi a je vredno, ko vidiš, da se trud in potrpežljivost, vztrajnost ter volja izplačajo.
Želim vam vso srečo pri šolanju in v karieri, ki sledi.
Barbara Jakše
Barbara Jakše