Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Drugi o nas
  • Kemijski tehnik

Maja Vojnovič - članica rokometnega kluba Siofok, Madžarska in vratarka v članski reprezentanci Slovenije

Na srednjo šolo, pouk in učitelje imam pozitivne in lepe spomine. S sošolci smo postali dobri prijatelji in zaradi njih so bile učne ure krajše. Spominjam se tudi ekskurzij s šolo in raznih športnih tekmovanj, najbolj pa mi je ostala v spominu uvrstitev šolske ekipe v rokometu na zaključni turnir najboljših štirih v Sloveniji.
Šola mi je omogočala usklajevanje športnih obveznosti s šolskimi in zelo sem zadovoljna, da sem izbrala prav to šolo. Prilagoditi se urniku, vsem obveznostim v šoli, raznim testom in spraševanjem, ob tem pa profesionalno igrati rokomet za klub in slovensko reprezentanco, ni ravno najlažje. Bili so tudi težki trenutki, vendar sem na koncu uspešno končala šolanje in opravila maturo. Rada bi se zahvalila profesorjem, ki so bili vedno razumevajoči in pripravljeni pomagati.
Vsi, ki razmišljate, da bi se vpisali na srednjo zdravstveno in kemijsko šolo, smer kemijski tehnik, ne razmišljajte preveč. Šola je prava izbira, profesorji so zelo prijazni in polni znanja, ki ga znajo posredovati naprej. Pouk je zelo zanimiv, še posebno laboratorijske vaje, kjer se združita teorija in praksa.
Maja Vojnovič
Maja Vojnovič