Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Dino Rašo - športnik, član MRK Krka; zaposlen v farmacevtski industriji

Sem bivši dijak Srednje zdravstvene in kemijske šole, smer kemijski tehnik. Od mature so minila dobra tri leta, ampak spomini na srednjo šolo so še kako živi. 

Vesel sem, da sem izbral kemijsko šolo, kajti le-ta mi je dala znanje, ki ga lahko sedaj pridno uporabljam v službi. Po srednji šoli sem se zaposlil v Tovarni zdravil Krka na področju kontrole kakovosti, in sicer izvajam analize tekočinske kromatografije visoke ločljivosti. 

V popoldanskih urah profesionalno igram rokomet. Pri mojih uspehih in dosežkih v rokometnih vodah je močno pripomogla tudi šola, ki mi je vsa štiri leta pomagala usklajevati šolske in športne obveznosti. 

Najlepši spomin na šolo je osvojeno tretje mesto na državnem šolskem prvenstvu v rokometu pred prijatelji in profesorji v dvorani Leona Štuklja. Nikoli pa ne bom pozabil šolskih malic in kartanja v šolski jedilnici, saj so bili to zabavni trenutki mojega šolanja. 

Dino Rašo - športnik, član MRK Krka; zaposlen v farmacevtski industriji - https://fb.watch/2kurm0row0/

Dino Rašo
Dino Rašo Dino Rašo1