Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Petra Zupančič - zaposlena v farmacevtski industriji

Pisalo se je leto 2014, ko je prišel čas, da se odločim, za kateri poklic se želim šolati. 

Odločala sem se na podlagi tega, kaj me veseli in kaj bi to lahko pomenilo za mojo prihodnost. Mešanje različnih vrst čajev, izvajanje analiz, učenje o zdravilnih rožah ter izdelava različnih krem so me na dnevu odprtih vrat zelo pritegnili in takrat sem vedela, kaj početi v prihodnosti. Tako sem se vpisala na Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo v Novem mestu, smer farmacevtski tehnik. 

V štirih letih šolanja sem pridobila veliko strokovnega znanja, za kar so zaslužni profesorji in profesorice. Vsekakor pa smo se med urami z njimi tudi malo zabavali, zato ni nikoli manjkalo smeha in pozitivne energije med nami. Velikokrat se spomnim na ta štiri leta šolanja, kar  zagotovo pomeni, da so mi ostala v zelo lepem spominu.

Danes sem tam, kjer sem si želela biti. Kot farmacevtska tehnica sem zaposlena v uspešnem podjetju Krka d. d., kjer svoje delo z veseljem opravljam. In najboljši občutek je ta, ko v službo ne hodiš samo zaradi obveze ampak tudi zaradi veselja do dela, ki ga opravljaš.

Petra Zupančič
Petra Zupančič