Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Manca Bavčar - študentka farmacije

Sem Manca, nekdanja dijakinja Srednje zdravstvene in kemijske šole, smer farmacevtski tehnik. 

Izbira srednje šole. Prva zares velika življenjska odločitev, za katero si želiš, da bi bila prava in čim boljša. Spomnim se te prelomnice in šola, ki sem jo obiskovala, mi je dala veliko stvari, zaradi katerih vem, da sem izbrala prav. Pridobila sem veliko znanja, izkušenj, delovnih navad, življenjskih prijateljev, predvsem pa mi je šola vzbudila tisto resnično ljubezen do farmacije, ki je sprva nisem imela. Profesorji, ki so nas kot razred spremljali skozi 4 leta izobraževanja, so nas naučili vsega, kar moramo znati, predvsem pa so nam podali lepo popotnico za življenje in nam pomagali postaviti temelje, na katerih danes gradimo naprej.
 
Ko pobrskam po spominu, se spomnim toliko lepih stvari. Od projektnih dni, ekskurzij, maturantskega plesa, prireditev, spontanih pogovorov, iskrenih prijateljstev in občutka ponosa, ko sem prvič oblekla belo haljo. Od takrat se je veliko spremenilo in dosegla sem veliko ciljev, za katere nisem mislila, da jih kdaj bom. Pripomoglo je trdo delo in šola, ki mi je dala odličen začetek. 

Danes sem študentka 2. letnika Fakultete za farmacijo v Ljubljani in če bi se še enkrat vrnila v srednješolska leta, bi si dala nasvet: verjemi v to, da zmoreš in imej visoke cilje.

Manca Bavčar
Manca Bavčar