Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

21. oktober 2022

Odbojkarice občinske podprvakinje

V torek, 18. 10. 2022, je v naši športni dvorani potekalo Občinsko prvenstvo v odbojki za dijakinje, kjer se je med sabo pomerilo šest izenačenih ekip novomeških srednjih šol. V prvem delu so se naše dijakinje v skupini B pomerile z ekipama CBT KŠTG in hišnimi rivalkami SEŠTG. Po osvojitvi prvega mesta v skupini so na poti do finala ugnale še ekipo Ekonomske šole in si prislužile nastop v finalu za osvojitev naslova občinskih prvakinj. Z večnimi rivalkami dekleti z Gimnazije Novo mesto so dijakinje naše šole pokazale še vedno lepo in nepopustljivo igro, a žal izgubile. Vsak športni poznavalec bi rekel »kapo dol«, saj so igrale štiri tekme zaporedoma in le vprašanje časa je bilo, koliko sploh še lahko zdržijo. 
Čestitke za prikazano znanje, srčnost, požrtvovalnost, kolektivnost, vzpodbujanje  ter veliko sreče v ponedeljek,  24. 10., na Področnem prvenstvu v Brežicah. 
Ekipo dijakinj naše šole so sestavljale: Teja Medle, Laura Peskar, Alisa Glavan, Anja Kelvišar, Ina Starič, Pika Jerele, Lana Može Žučak, Kim Luzar, Karmen Bojanec, Pia Šuklje, Lana Kapuran in Larisa Tomšič.

Urška Korasa, prof. ŠVZ
mentorica ekipe

IMG 6990 (1)  IMG 6984  IMG 6953  IMG 6950