Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

22. maj 2022

Zaključna prireditev in predaja ključa

V petek, 20. 5. 2022, je na naši šoli po dolgih dveh letih spet potekala zaključna prireditev v živo, ki je namenjena slovesu maturantov.

Po maturantski himni, ki sta jo zapela Tjaša Plut in Matic Ponikvar, dijaka zaključnega letnika, so maturanti ponosno odplesali maturantsko četvorko, ki so se jo naučili s Plesnim studiem Novo mesto in Robijem Grmekom. Po govoru ravnateljice Damjane Papež, v katerem jim je zaželela čim boljši uspeh na maturi in srečo v nadaljnjem življenju, so se maturanti publiki predstavili s plesnimi in glasbenimi točkami. 

Sledila je podelitev priznanj za izjemne dosežke na državnih tekmovanjih, ki so jih prejeli:
Nika Grill iz K3a, Žan Kos iz K3a, Špela Pribošek iz K1b, Nia Dežman iz KZ2a, Sara Kastelic iz KZ3a, Eva Neža Doberdrug ter Nuša Ceglar, obe iz F4a. Priznanja za posebne dosežke in zasluge pri promociji šole in poklica so prejeli Matic Ponikvar iz Z2d – pti, Aljaž Macedoni iz Z4a, Tjaša Plut iz K4a ter Ana Fink in Tina Kump iz F4a. Izbrali smo naj športnico, ki je postala Iris Zoran iz K4a, naj dijakinjo, ki je letos Nika Grill iz K3a, in z zabavnimi igrami izmed štirih najboljših oddelkov na šoli razglasili naj razred Z3a, ki je prejel tudi ključ kot simbol modrosti, resnice in avtoritete.

Prireditev smo zaključili kot prijatelji, saj so se maturanti s svojimi razredniki združili v krog kot simbol popolnosti in pripadnosti, ter zapeli.

Četvorka 1  Četvorka  Drugouvrščeni razred K3a  Ključ  

Nagrajeni dijaki 1  Nagrajeni dijaki  Naj dijakinja  Naj razred   Z3a  

Predaja ključa  Publika  Slovo maturantov  Točke dijakov  

Zabavne igre 1  Zabavne igre