Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

21. februar 2022

TV oddaja Krompir na SLO1

Dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole Novo mesto so v soboto, 29. 1. 2022, v oddaji na TV SLO1 Niku Škrlecu in Niki Rozman več kot odlično predstavili svoja izobraževanja in poklice. 

Previjanje dojenčka in higiensko razkuževanje rok sta v okviru programa zdravstvena nega predstavila dijakinja Erna Dedić in dijak Aljaž Macedoni. V oddaji sta dijaka dajala voditeljema navodila, kako izvesti te postopke.

Slika ZN v živo (Medium) 

Predstavitev poskusov semafor in slonova zobna pasta sta v okviru programa kemijski tehnik predstavila dijakinja Ana Škufca in dijak Alen Drab. Voditelja sta jima pomagala pri »čaranju«.

Slika KT v živo (Medium) 

Izdelavo timijanovega sirupa in razne farmacevtske oblike sta v okviru programa farmacevtski tehnik predstavili dijakinji Alisa Glavan in Izza Jerlah. Na sliki Izza pripravlja sirup za Nika.

Slika FT v živo (Medium)

Poslikavo nohtov in namestitev pomirjevalne maske za obraz sta v okviru programa kozmetični tehnik predstavili dijakinji Karin Črtalič in Lara Rogelj. 

Slika KZ v živo (Medium)
 

Za dijaki je prijetna medijska izkušnja, ki se je bodo še dolgo radi spominjali. Dijakom za fantastičen nastop v oddaji čestitamo 

20220129 085956 (Medium)  20220129 081904 (Medium)


Matjaž Ferkolj
avtor fotografij in prispevka