Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

23. december 2019

Novoletni dijaški koncert srednje zdravstvene in kemijske šole

Počasi zaključujemo leto, se oziramo nazaj ter pregledujemo, kaj smo naredili in kaj je še nedokončano.

Že tradicionalno so dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole z mentoricama Janjo Florjančič in Nado Fortuna pripravili novoletni koncert, na katerem je prav vsak od nastopajočih pričaral kanček novoletnega vzdušja ter šolsko dopoldne spremenil v glasbeno-plesno dopoldne.

Po nagovorih direktorja šolskega centra doktorja Mateja Forjana, ravnateljice srednje zdravstvene in kemijske šole Damjane Papež in predsednika dijaške skupnosti SZKŠ Matica Žnidaršiča, so s petjem in igranjem nastopili Neja Slavič, Teja Božič, Sara Božič, Simona Konda, Nika Lamovšek, Blaž Luštek, Tjaša Plut, Davor Kastrevec, Luka Vidmar, Matej Rukše, Nejc Smrekar Kovačič, Žiga Mejač, Ela Kolar, Jan Grošelj in Andraž Hočevar. Presenečenje koncerta sta bila bivša dijaka – Lucija Selak, pevka pri ansamblu Saša Avsenika, in Matic Padaršič, kitarist pri ansamblu Roka Žlindre.

Za ples so poskrbele trebanjske mažorete, Ana Fink, Tina Kump, Tjaša Oštir, Tjaša Zupanc, Pia in Naja Rus, Iris in Zarja Klun ter Lea Škof in Sara Selakovič.

Za snemanje koncerta je poskrbel profesor Goran Matešič, za fotografiranje pa profesorica Tadeja Lamut z dijakinjama Majo Božič in Majo Škufca.

Koncert so povezovali Laura Butaja, Tim Baumkirhen in Maša Bahor, ki so ga zaključili z lepimi željami, naj vsem v letu 2020 zvezde svetijo čim lepše.

Janja Florjančič 
Fotografije  (Foto: Maja Božič)