Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

19. junij 2020

Donacija podjetja Unistar LC d. o. o. dijakinji Klari Ostojić

V zahvalo za prizadevno ter vestno delo pri pouku in v dijaški skupnosti smo dijakinji Klari Ostojić iz Z1b v uporabo predali tablični računalnik Lenovo TB-X505F, ki ga je doniralo podjetje Unistar LC d. o. o. 

Klara je vzorna dijakinja Srednje zdravstvene in kemijske šole in predsednica v oddelku Z1b. Dosega visoke učne in športne rezultate ter je aktivna na mnogih drugih področjih. Čeprav so letos zaradi koronavirusa odpovedana številna tekmovanja, je na območnem tekmovanju iz znanja materinščine za Cankarjevo priznanje osvojila srebrno priznanje. Izkazala se je kot talentirana voditeljica in  sodelovala pri pripravi prve šolske TV-oddaje Center dogajanja na ŠCNM. Je tudi povezovalka e-zaključne prireditve s predajo ključa na SZKŠ, šolo pa je več kot odlično predstavljala in propagirala na dnevu odprtih vrat. S svojim prizadevnim in marljivim delom ter sodelovanjem bistveno prispeva k ugledu in prepoznavnosti šole in šolskega centra. 
Klara, čestitamo ti in naj ti tablica dobro služi.

Podjetju Unistar se iskreno zahvaljujemo za donacijo in podporo mladim talentom.

Klara3  Klara2  Klara1