Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

17. maj 2019

Zaključna prireditev in predaja ključa

V petek, 17. maja 2019, se je na naši šoli odvijala 6. zaključna prireditev, na kateri so bili pohvaljeni najuspešnejši dijaki šole v tem šolskem letu. Osvojili so najvišja priznanja na državnih tekmovanjih, in sicer v znanju in športu. Prav tako pa je priznanje za posebne zasluge in dosežke prejelo 6 maturantov, ki so se v času šolanja izkazali na posameznih področjih delovanja in doprinesli k promociji ter ugledu šole in šolskega centra. Ti dijaki so: Julija Košir, Z4a, Matic Pacek, Z4b, Ajda Španring, Z4b, Urška Gmajnič, KZ4a, Meta Sokol, F4c, in Maj Gregorič, F4b. Med vsemi dijaki je najbolj izstopal s svojimi vrhunskimi rezultati Nejc Požun, F4a, ki si je prislužil naziv naj dijak šole. Priznanja sta podelila namestnik direktorja gospod Matej Forjan in ravnateljica gospa Damjana Papež.
Z zabavnimi točkami so se predstavili in popestrili dogajanje dijaki zaključnih letnikov ter se tako simbolno poslovili od srednje šole.
V športnih igrah so se med seboj pomerili štirje najboljši oddelki tretjih letnikov in se potegovali za skrbništvo ključa v naslednjem šolskem letu. Zmagal je oddelek K3b in prejel posebno nagrado šole – pouka prost dan in izlet.
Nada Fortuna in Katja Kržičnik Žekš
Fotografija (Foto: Maja Škufca F2b)