Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

29. marec 2019

Šolsko tekmovanje za bronaste Preglove plakete

V ponedeljek, 11. 3. 2019, je na SZKŠ potekalo šolsko tekmovanje za bronaste Preglove plakete.
Na tekmovanju so se pomerili 4  dijaki prvega, 9 dijakov drugega, 7 dijakov tretjega in 9 dijakov četrtega letnika.
V prvem letniku je bila najuspešnejša Špela Longar, F1b, ki je dosegla 80 % točk. Drugo mesto je zasedla Janja Podlogar, K1b, in tretje Žan Zakrajšek, K1a.
V drugem letniku je prvo mesto osvojil Žan Vozelj, K2a, ki je dosegel 71 % točk, drugo mesto Urška Lapuh, K2a, in tretje mesto Katja Bevc, K2b.
V tretjem letniku je prvo mesto pripadlo Andražu Koblerju, K3b, z osvojenimi 80 % točk, sledita Maja Koretič Urbanč, K3b, na drugem, in Patrik Kmetič, F3a, na tretjem mestu.
V četrtem letniku sta si prvo mesto razdelila Karin Boltes, K4a, in Matic Povše, K4a, ki sta osvojila 68 % točk. Tretje mesto je pripadlo Blažu Kosu, K4b.

Bronasto Preglovo plaketo so osvojili: Špela Longar in Janja Podlogar iz prvega letnika, v drugem letniku Žan Vozelj, Urška Lapuh in Katja Bevc ter Andraž Kobler iz tretjega letnika

Na državnem tekmovanju za srebrne in zlate Preglove plakete, ki bo potekalo 11. 5. 2019 v Ljubljani, bodo našo šolo zastopali vsi prvouvrščeni iz vsakega letnika.


Za dosežene rezultate in sodelovanje učitelji aktiva kemije iskreno čestitamo vsem dijakom.


Mateja Vidmar, prof.