Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

29. november 2018

20 let Zdrave šole

V sredo, 28. 11. 2018, smo na Srednji zdravstveni šoli praznovali 20 let Zdrave šole. Prireditve so se udeležili profesorji, dijaki nekadilskih razredov, vodstvo šole, mentorji in sodelavci, ki so v preteklosti sodelovali v projektu Zdrave šole.
Ravnateljica Damjana Papež je nagovorila zbrane in poudarila, da je temeljno poslanstvo zdravih šol skrb za zdravje in dobro počutje dijakov, učiteljev in tudi staršev. Ob tej priložnosti se je zahvalila vsem mentorjem in celotnemu učiteljskemu zboru za njihova prizadevanja in neutrudno delo pri projektu.
Dijaki, ki so sodelovali v projektu Nekadilski razred, so predstavili film o preventivi kajenja, ki so ga posneli sami. V njem so opozorili na problematiko izbire zdravega načina življenja med mladostniki.
Dogodka so se udeležili tudi predstavniki Slovenske zveze za javno zdravje, okolje in tobačno kontrolo. Najbolj zavzete dijake, ki so sodelovali v projektu Nekadilski razred, so nagradili z vstopnicami za ogled razstave BODY WORDS VITAL, ki poteka v tem času v Ljubljani.
Prireditev sta z glasbenima točkama kulturno obogatila dijaka Luka Vidmar, ki je zaigral na trobento, in  Anja Ruperčič, ki je prireditev polepšala s petjem.

Marinka Cerovšek, mentorica Zdrave šole
Potrdilo DSC 0193  DSC 0205  DSC 0192  DSC 0171