Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

11. april 2018

4. podjetniški izziv Dolenjske

Dijaki in dijakinje F3a in F3c so pod mentorstvom Tatjane Vene sodelovali na 4. podjetniškem izzivu Dolenjske. V sodelovanju z Občino Mirna, ki je bila poleg 81 občin nosilka projekta in Razvojnim centrom Novo mesto, smo s svojimi idejami povezali mrežo postajališč za avtodome po Sloveniji. Z našimi idejami smo povabili popotnike z avtodomom, da se v Sloveniji ustavijo, si odpočijejo in doživijo našo prelepo zeleno deželo. Dijakinje in dijak so skozi oči popotnika z avtodomom v 5-tedenskem izzivu iskali najboljše ideje za podaljšan vikend (3 nočitve) in mini oddih (7 nočitev).
Na predstavitvah idej, v torek, 10. aprila 2018 na Osnovni šoli Grm Novo mesto, so pred strogo komisijo dijakinje in dijak svoje ideje uspešno zagovarjali. Sodelovalo je 10 ekip srednjih in osnovnih šol Dolenjske. Skupina Nejc in prijateljice so dosegli odlično 3. mesto na izzivu in prejeli priznanja za 3. najboljšo idejo. Skupino Nejc in prijateljice so sestavljali dijakinje in dijak F3a: Nejc Kerin, Ana Kastelic, Lara Rebolj, Larisa Podržaj, Tjaša Pacek Glinšek, Ana Kolenc in Anamarija Šoštarko.
Vsi sodelujoči dijaki so z ustvarjalnostjo in inovativnostjo prišli do podjetnih izkušenj, ki jih bodo lahko uporabili kadarkoli. Svoje delo so zelo dobro opravili, samozavestno predstavili in korektno odgovarjali na vprašanja stroge komisije.
Mentorica na izzivu: Tatjana Vene
IMG 2076  IMG 2069 IMG 2058 IMG 2049