Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

7. april 2017

Z znanjem do lepote

V soboto, 1. 4. 2017, je na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli Celje potekalo 4. državno tekmovanje iz kozmetike Z znanjem do lepote.

Tekmovalke z vseh srednjih kozmetičnih šol (Maribor, Ljubljana, Celje, Izola, Murska Sobota, Novo mesto) in višje šole (Novo mesto) so se pomerile v naslednjih kategorijah:
• naravna manikira,
• permanentno lakiranje,
• ličenje na temo Barbara Celjska,
• celostna podoba na temo Grajska gospa,
• Nail Art iz škatlice na temo Sprehod po grajskih dvoranah.

Neimenovano 1
Na fotografiji je model naše šole v kategoriji celostna podoba – Lana Prpar KZ 4. b.

2. mesto v kategoriji Nail art iz škatlice je osvojila dijakinja naše šole, Janja Pavlin, KZ 4. a, z izdelkom  Grajska Rozamunda. V tej kategoriji so bile predstavljene tehnike obdelave 10 plastičnih konic. Te so ustrezale 10 nohtom na rokah, ki so bili zlepljeni skupaj. Potrebno je bilo uporabiti različne tehnike poslikav, kreativnost, znanje o barvah, globino in natančnost. (fotografija spodaj).
Neimenovano 2

Neimenovano 3
 
Na fotografiji so nagrajena dijakinja Janja Pavlin, ravnateljica ga. Damjana Papež in mentorica Tina Benkovič.

Vsem sodelujočim iskreno čestitamo. Zares so bili odlični. Veselimo se naslednjega leta, ko bo naslednja generacija ustvarjalcev stopila na pot z znanjem do lepote.

Več na Facebook spletni strani Srednje zdravstvene in  šole Celje:

https://www.facebook.com/pg/Srednja-zdravstvena-%C5%A1ola-Celje-338753532829646/photos/?tab=album&album_id=1395079347197054


                                                                                                                                   Tina Benkovič