Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

28. februar 2017

Športnik leta 2016 – prireditev MO Novo Mesto

Na tradicionalni prireditvi MO Novo mesto »Športnik leta 2016« so tudi letos podelili prestižne nazive »Naj športnik leta«. Gre za praznik vseh športnikov, ki tekmujejo v okviru športnih društev v MO Novo mesto. Med prejemniki občinskih priznanj  je v različnih  kategorijah tudi kar nekaj naših sedanjih in bivših dijakov, na kar smo izredno ponosni.

PREJEMNIKI OBČINSKIH PRIZNANJ

ŽENSKI ROKOMETNI KLUB KRKANOVO MESTO
Med prejemnicami priznanj  za nastop v mladinski reprezentanci na svetovnem prvenstvu na Slovaškem sta tudi naši dijakinji Maja Vojnovič in Tjaša Lovšin.
Občinsko priznanje je prejela tudi mladinska ekipa ŽRK Krka za osvojitev naslova državnih prvakinj. Za ta uspeh so  med drugim zaslužne tudi naše dijakinje  Maruša Bevc, Tina Papež, Maja Vojnovič, Tjaša Lovšin, Blažka Fink in Klavdija Kek.

MOŠKI ODBOJKARSKI KLUB NOVO MESTO
Kadetska ekipa MOK je prejela priznanje za osvojitev naslova državnih prvakov. Za ekipo igra tudi naš dijak Sašo Gotenc.

MOŠKI ROKOMETNI KLUB KRKA NOVO MESTO
Mladinska ekipa MRK Krka je prejela priznanje za osvojitev naslova državnih prvakov. Za ekipo igrata tudi naša dijaka Miha Jančar in Dino Rašo ter naš nekdanji dijak Nejc Udovč.

ŠPORTNIK LETA 2016 –   NAŠI NEKDANJI DIJAKI, PREJEMNIKI OBČINSKEGA PRIZNANJA
Občinsko priznanje za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju in na evropskem prvenstvu v Franciji v kategoriji do 23 let je  prejel tudi naš nekdanji dijak David Per.
Za naslov državnih prvakov sta občinsko priznanje prejela tudi naša nekdanja dijaka, atleta Gregor Kokalovič in Matjaž Pregrat.
Žiga Gril je prejel priznanje za nastop na evropskem prvenstvu v Splitu in naslov  državne ga prvaka v tajskem boksu v kategoriji članov do 86 kg.
Blaž Toplak, član mladinske ekipe KK Krka, je s svojo ekipo prejemnik priznanja za osvojitev naslova državnih prvakov.

ŽRK Tina Papež MRK Miha Jančar, Nejc Udovč, Samo Jug, Žan Kovačič, Di kolesarski klub AM klub borilnih veščin Žiga Gril KK krka Gregor Kokalovič 3 z leve  Matjaž Pergat 6 z leve David Per