Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

23. marec 2017

Šolsko tekmovanje za bronaste Preglove plakete

V ponedeljek, 6. 3. 2017, je na SZKŠ potekalo šolsko tekmovanje za bronaste Preglove plakete.
Na tekmovanju se je pomerilo 15 dijakov prvega, 14 dijakov drugega, 4 dijaki tretjega in 6 dijakov četrtega letnika.
V prvem letniku je bil najuspešnejši Andraž Kobler, K1. b, ki je dosegel 90 % točk. Drugo mesto je zasedel Aleš Druškovič, F1. c, in tretje Nina Rogina, F1. b.
V drugem letniku je prvo mesto osvojila Karin Boltes, K2. a, ki je dosegla 75 % točk, drugo mesto Franci Mervar, K2. a, in tretje mesto Svetlana Gotovac, F2. c.
V tretjem letniku je prvo mesto pripadlo Janu Šilerju Hudoklinu, K3. b, z osvojenimi 80 % točk, drugo Marku Bavdku, K3. b, in tretje Maji Marinčič, K3. a.
V četrtem letniku je Jan Šegina, K4. a, s 84 % točk osvojil prvo mesto, sledita Mateja Brkovič, K4. b, na drugem in Jakob Muhič, K4. a, na tretjem mestu.

Bronasto Preglovo plaketo so dobili: Andraž Kobler, Karin Boltes, Franci Mervar, Jan Šiler Hudoklin, Marko Bavdek in Jan Šegina.

Na državnem tekmovanju za srebrne in zlate Preglove plakete, ki bo potekalo 6. 5. 2017 v Ljubljani, bodo našo šolo zastopali vsi prvouvrščeni iz vsakega letnika.


Za dosežene rezultate in sodelovanje učitelji aktiva kemije iskreno čestitamo vsem dijakom.


Mateja Vidmar, prof.