Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

12. december 2016

Novoletno srečanje prostovoljcev Srednje zdravstvene in kemijske šole Novo mesto v Splošni bolnišnici Novo mesto

Na povabilo koordinatorice prostovoljnega dela v Splošni bolnišnici Novo mesto Jožice Rešetič so se vsi prostovoljci SZKŠ v ponedeljek, 5. 12. 2016, udeležili novoletnega druženja. Na srečanju je bilo prisotno tudi vodstvo obeh ustanov, in sicer naša ravnateljica Damjana Papež, Milena Kramar Zupan, direktorica Splošne bolnišnice Novo mesto, Simona Volf, pomočnica direktorice za zdravstveno nego , Milivoj Piletič, strokovni direktor Splošne bolnišnice Novo mesto, ter mentorice oddelkov, na katerih poteka prostovoljno delo.
Na prehodu med kirurgijo in ginekologijo smo s stojnico obeležili 5. december – Mednarodni dan prostovoljstva, ki ga sicer obeležujemo le en dan v letu, ampak našim prostovoljcem je ta dan vsak dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu, torej lahko rečemo, da je to neskončno dolg dan. Dijakinje so na stojnici mimoidočim podarjale različne ročno izdelane izdelke. Iz prostovoljnih prispevkov smo zbrali 140 evrov, ki jih bomo v obliki igrač podarili otroškemu oddelku Splošne bolnišnice Novo mesto.
Pripravili smo tudi kratek glasbeno-umetniški program.
Po vitaminskem okrepčilu smo se poslovili in si vsi zaželeli predvsem lepe praznike v krogu tistih, ki jih imamo najraje in nam veliko pomenijo. Pa vesele praznike vsem, ki ste kakor koli povezani s prostovoljnim delom.
Gloria Šepec,
mentorica