Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

13. oktober 2016

Izmenjava dijakov v projektu E-medica v Zagrebu

V ponedeljek, 10. oktobra 2016, smo se dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole, smer zdravstvena nega, udeležili prve izmenjave dijakov na Školi za medicinske sestre Mlinarska v Zagrebu.Na pot smo odšli polni pričakovanj. Prvi vtisi so bili zelo pozitivni, saj so nas zelo lepo sprejeli. Tisti, ki smo v projektu že drugo leto, smo se veselili ponovnega srečanja in druženja. Predstavili smo dosedanje delo na projektu Ergonomija in projektu Zdravje ledvic – odločitev je v tvojih rokah ter se dogovorili za načrt dela v naslednjih mesecih. Udeležili smo se pouka anatomije in zdravstvene nege, kjer smo tudi aktivno sodelovali. Spoznali smo tudi nove dijake iz Zadra, in sicer iz Pomorske školein iz Ekonomskobirotehničkeškole. Dogovorili smo se za sodelovanje preko obstoječih družbenih omrežij. Navdušeni nad novimi idejami in cilji smo se v večernih urah odpravili domov.
Tudi dijaka Anja Berk in Timotej Bučar iz 3. b ZN, ki sta se nam pridružila v letošnjem šolskem letu, sta bila v Zagrebu toplo sprejeta in komaj čakata novo srečanje.
Marija Marguš, 4. a ZN in Simona Petretič, Nika Staniša4. b ZN