Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

1. oktober 2016

Dolenjsko-posavska gazela 2016

V četrtek, 29. septembra 2016, je v Športni dvorani Leona Štuklja potekal izbor najhitreje rastočega podjetja – gazele dolenjsko-posavske regije 2016, ki ga organizira časnik Dnevnik.
Prireditev s svečano razglasitvijo zmagovalca, ki je postal podjetje Rem iz Trebnjega, so sooblikovali tudi  dijaki in učitelji šolskega centra, združeni v zbor z 202 pevcema, in Big band šolskega centra pod vodstvom  Gregorja Zagorca. S  samozavestjo in zgovornostjo se je še posebej izkazal Dino Subašić, dijak 3. a KT, ki je ob prekaljeni voditeljici Bernardi Žarn ter novinarju Dnevnika Vitu Avguštinu odlično opravil vlogo sovoditelja.
V spremljevalnem programu so dijaki z mentoricami predstavili izobraževalne programe ter poklice, za katere izobražujemo na naši šoli.
Vsem sodelujočim dijakom in učiteljem čestitamo za sodelovanje na prireditvi. Vaš kvaliteten prispevek je dokaz, da je tudi naša šola gazela na izobraževalnem področju.

Fotografije
Katja Hrovat, pomočnica ravnateljice