Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

7. marec 2016

9. srečanje E-medice v Termah Tuhelj, vtisi dijakinj

V četrtek,3. 3. 2016, smo se dijakinje 3. in 4. letnika Marija Marguš, Nika Staniša in Sabina Komić odpravile v Terme Tuhelj na 9. srečanje dijakov zdravstvenih in drugih srednjih šol, ki sodelujejo v mednarodnem združenju E-medica. Bile smo polne pričakovanj glede sklepanja novih prijateljstev in tudi vesele, da nam je šola omogočila 4-dnevni izlet. Malce nas je bilo tudi strah, kako bo vse potekalo, predvsem predavanja, ki smo ga imele v soboto, kjer smo predstavile našo projektno nalogo na temo Zdravstveni turizem. Sodelovale smo z dvema hrvaškima zdravstvenima šolama iz Zagreba in Pregrade. Svoje projekte je predstavilo tudi 30 drugih šol, ki so sodelovale med seboj. Bivale smo v hotelu, spoznale nove prijatelje, vsi so bili zelo prijazni. Zadnji dan nam je bilo žal, da je vse tako hitro minilo in komaj čakamo naslednje srečanje, kajti pripravljamo že novo projektno nalogo.
Marija Marguš

V okviru projekta E-medica smo preživele 4 dni v Termah Tuhelj. V teh dneh so potekale predstavitve sodelujočih šol in njihovi projekti. Bilo je organizirano kar nekaj športnih aktivnosti, kar za nas mlade predstavlja obilo zabave in druženja. Izvedele smo precej novih in zanimivih stvari, ko so sodelujoči predstavljali svoje projekte. Tudi v večernih urah nam ni manjkalo zabave, saj nas je zabaval DJ v disku, organizirano pa je bilo tudi nočno kopanje z glasbo. Spoznale smo nekaj novih prijateljev, kar je še popestrilo celotno izkušnjo.
Sabina Komić