Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

22. maj 2015

Zaključna prireditev in predaja ključa na Srednji zdravstveni in kemijski šoli

V četrtek, 21. maja 2015, smo se na zdravstveni in kemijski šoli simbolično poslovili od letošnjih maturantov, ki jih pred dokončnim slovesom od srednješolskih klopi loči le še poklicna matura.
Maturanti zadnje dneve na šoli izkoristijo za pridobivanje in zaključevanje ocen, zadnji dan  pa se ob koračnici in z maturantsko himno poslovijo. Naj bodo uspešni in srčni tudi v bodoče ter  srečni v življenju, jim je v svojem govoru zaželela ravnateljica Damjana Papež, ki je dijakom, ki so v iztekajočem se šolskem letu dosegli najboljše rezultate iz znanja, športa ter poznavanja stroke na državnem in celo v svetovnem merilu, podarila posebna priznanja. Izbran je bil tudi naj dijak šole, ki je v letošnjem letu Lovro Klobučar.
V zabavnih igrah so se pomerili predstavniki najboljših treh oddelkov  3. letnika. Zmagali so dijaki 3. a kemijski tehnik ter postali skrbniki ključa, ki so jim ga po zaprisegi predali predstavniki 4. c zdravstvene nege.
Ob odlični rock glasbi je druženje hitro minilo in dijaki so z nasmehi na obrazih zapustili  dvorano.
Nekaj utrinkov s prireditve si lahko ogledate na fotografijah Luka Gorenčiča.