Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

23. december 2014

Maja Pezdirec, F4b

Sem Maja Pezdirec in obiskujem program farmacevtski tehnik.
Tako kot vsak osnovnošolec sem si morala tudi jaz proti koncu devetega razreda izbrati srednjo šolo, ki bi jo želela obiskovati. Pri takšni odločitvi si je najbolje postaviti vprašanje: Kaj me res zanima? V čem uživam? Že od nekdaj me zanimajo dermalni pripravki in izdelava le-teh, zato je bila moja odločitev glede izbire srednje šole dokaj lahka, saj sem vedela, da bom to znanje pridobila na izbrani šoli.
Program farmacevtski tehnik mi je zelo všeč, saj pridobimo ogromno znanja, ki ga lahko uporabimo tudi v vsakdanjem življenju. Z različnimi zdravilnimi pripravki, ki jih spoznavamo pri pouku, lahko pomagamo sebi in svojim bližnjim. 
Na moje dobro počutje na šoli imajo velik vpliv tudi profesorji, ki so razumevajoči, zavzeti za dobrobit dijakov, se nam posvečajo in nam pomagajo.
Srednja šola predstavlja nekakšen nov korak v življenju, s katerim pride tudi več obveznosti, odgovornosti in najverjetneje tudi več dela s šolo poleg vseh obšolskih dejavnosti. A če si stvari organiziraš, lahko izpelješ vse. 
Pouk v korona času se zagotovo razlikuje od pouka v šolskih klopeh. Določene snovi je res malo težje predelati prek računalnika, ker manjka "tisto nekaj", kar sicer pridobiš pri razlagi v živo, ampak ni tako hudo. Profesorji se res potrudijo z razlago, so nam vedno na voljo za naša vprašanja ter dodatno razlago, če česa ne razumemo.
Maja Pezdirec, F4b
Maja Pezdirec