Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

22. april 2015

25. tekmovanje zapojmo, zaplešimo, zaigrajmo

V četrtek, 16.4., in petek, 17.4.2015, je v Športni dvorani Leona Štuklja potekalo pevsko tekmovanje oseb s posebnimi potrebami. Nekateri dijaki Srednje zdravstvene in kemijske smo bili spremljevalci skupinam, ki so prišle iz cele Slovenije.
Predstava se je začela s himno OŠ Dragotina Ketteja Novo mesto. Za njimi so se predstavile še ostale skupine, ki so se na nastop pripravljale skozi celo šolsko leto s trdim delom. In rezultat? Bili so več kot odlični, skupine oziroma posamezniki so se predstavili tako s petjem in plesom kot tudi z igranjem na različne instrumente. Najpomembneje pa je, da so se na odru sprostili in uživali. Med odmorom so se nekateri odpravili ogledat mesto, nekateri so odšli po nakupih v novomeški trgovski center ali na kavo, spet drugi so odšli na Otočec, kjer so si ogledali grad in uživali na soncu.
Za nepozaben zaključek pa sta poskrbela glasbena gosta Adi Smolar in Nuša Derenda. Vsi skupaj smo se zabavali in se imeli lepo.

Sabina Bobnar in Maja Vene, 3. c ZN
Fotografije

Mentorici se iskreno zahvaljujeva vseh 36 dijakom, ki so sodelovali na pevskem tekmovanju. Prav vsi so bili odlični!
Mentorici:
Gloria Šepec in Vida Novinec