Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

28. marec 2014

ZLATE MAME

Prečudovita bitja, ki si zaslužijo vso pozornost in ljubezen, imenujemo mama. Mama, ki ima srce mehko kot oblak na nebu, je polna sočutja, njena duša je dobrodelna in radodarna, njen pojav razsvetli prostor in srca vseh prisotnih, njihova ljubezen pa raztopi še tako globoko zamrznjena srca.
 Ker je mama res nekaj posebnega ter se vsak dan za nas razdaja,  smo  kozmetičarke 3. letnika odločile in povabile naše zlate mame,  da si vzamejo čas zase,  in obiščejo  naš salon.  
Zato smo 11. in 18. marca izvajale  kozmetično nego. Ker je bil to naš prva vaja na strankah, smo bile vsekakor malo zmedene, ker nismo vedele, kako bo vse skupaj poteklo. Profesorica Tina Benkovič je mame lepo pozdravila in jim zagotovila, da njihove hčerke to delo opravljajo zelo strokovno in da so mu zelo predane. Zavihale smo rokave in začele z delom.  Nekatere mame so si privoščile zelo bogato linijo, saj je vsebovala pravo zlato, druge pa  so si privoščile dišečo vinsko terapijo. 
 
 
 
Izvajale smo tudi globinsko čiščenje, barvanje trepalnic in urejanje ter barvanje obrvi. Bile smo čisto sproščene in zelo zagnane, da  se v najboljši luči lahko pokažemo mamam. 
 
Na koncu pa smo prišle do najboljšega dela – masaža obraz in dekolteja. Mame so domov odšle sproščene, pomlajene in nadušene nad svojimi hčerami ter se naročile že na drugi tretma .

 Tjaša Srebrnjak, 3. a KZ