Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

15. maj 2014

NOGOMETAŠICE OSVOJILE IZVRSTNO 3. MESTO

V četrtek, 15. maja 2014, je v športni dvorani Leona Štuklja na Šolskem centru Novo mesto  potekalo polfinale in nato še finale državnega prvenstva v nogometu za dekleta.

Sodelovalo je 5 šol, in sicer Srednja zdravstvena in kemijska šola Novo mesto, Gimnazija Šiška, Ekonomska šola Murska Sobota, Šolski center Velenje - Gimnazija ter Ekonomska šola Celje.

Tekmovanje se je začelo s polfinalnima tekmama med Velenjem in Celjem ter Celjem in Mursko Soboto, za najbolj uspešni sta se izkazali velenjska ekipa in ekipa Murske Sobote, ki sta se tako uvrstili v finalni del. Celjanke so pristale na petem mestu.

Sledila je uradna otvoritev tekmovanja, v kateri so se ekipe pozdravile in pričele s tekmami. Po razburljivih bojih je bila končna razvrstitev naslednja:
1.mesto: Gimnazija Šiška
2.mesto: Ekonomska šola Murska Sobota
3.mesto: Šolski center Novo mesto - Srednja zdravstvena in kemijska šola
4.mesto: Šolski center Velenje - Gimnazija
5.mesto: Ekonomska šola Celje

Po razglasitvi rezultatov je sledila še podelitev priznanj in nagrad. V najboljšo peterko turnirja so se uvrstile Manja Rogan (Ekonomska šola Murska Sobota), Tina Marolt (Šolski center Velenje), Lara Prašnikar (Gimnazija Šiška), Simona Jelovšek (Srednja zdravstvena in kemijska šola Novo mesto) ter Tara Komatar (Gimnazija Šiška). Razglasili so tudi najboljšo strelko turnirja, ki je s 6 zadetki postala Manja Rogan (Ekonomska šola Murska Sobota), s svojo vrhunsko igro, ki je nadvse izstopala med vsemi igralkami, pa si je Manja priigrala tudi naziv najboljše igralke turnirja. Za najboljšo vratarko je bila proglašena Tara Komatar iz Gimnazije Šiška.

Vsem sodelujočim iskreno čestitamo, še posebej pa našim dijakinjam, ki so s svojo borbenostjo osvojile izvrstno 3. mesto na državnem prvenstvu in tako dopolnile odlično 4. mesto rokometašic.


                                                                                   Suzana Gerkšič in Anita Ahmetaj, 2. a ZN
IMG 7138IMG 7126IMG 7117IMG 7089IMG 7059IMG 7058IMG 7056IMG 7035IMG 7033IMG 7021IMG 6974IMG 6945

Fotografije