Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

11. februar 2014

Klavdija Berkopec - Velika Britanija

Sem Klavdija Berkopec, učenka  4. letnika kozmetične šole.  V šolskem  letu 2012/2013 sem bila na praksi v tujini, in sicer v Londonu. Tam sem bila od 17. 2. 2013 do 10. 3. 2013.  Kozmetično prakso sem opravljala v Svetlana Beauty salonu pod mentorstvom  vodje salona  gospe Svetlane. Naučila sem se veliko novih stvari in trikov pri opravljanju kozmetičnih storitev (oblikovanje obrvi, depilacija, pedikura, manikura, masaža ...). Poleg tega pa sem  spoznala tudi razlike pri opravljanju kozmetičnih storitev doma in v tujini.
Življenje v tuji državi mi je bilo zelo všeč, saj ni tako stresno kot pri nas, pa čeprav imajo drugačen delovni čas, ki ljudem skrajša čas za osebno življenje. Všeč mi je bila tudi prijaznost ljudi, ki so mi bili pripravljeni pomagati. Pa tudi spoštovanja med generacijami ni manjkalo, ko so mlajši odstopili sedeže starejšim.
Za prakso v tujini sem se odločila zato, da bi izboljšala znanje  angleščine, da bi spoznala tamkajšnje življenje  in predvsem zato,  da bi se naučila in spoznala novosti s področja kozmetike.

DSCN1588DSCN133208032013709