Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

25. december 2013

Dijaški koncert

V torek, 24. decembra 2013, smo se dijaki in profesorji  Srednje zdravstvene in kemijske šole  zbrali na 9. dijaškem koncertu, ki ga že 6. leto zapored organiziramo s Srednjo elektro šolo in tehniško gimnazijo. Po uvodnem nagovoru direktorja Šolskega centra Novo mesto gospoda Štefana Davida ter obeh ravnateljev – gospe Damjane Papež ter gospoda Borisa Pluta, so se predstavili dijaki obeh šol z glasbenimi in plesnimi točkami, program pa so popestrili Big band Šolskega centra Novo mesto pod taktirko gospoda Gregorja Zagorca, plesalci Plesnega centra Dolenjske ter Plesnega studia Novo mesto.
Koncert je začela  rock skupina  The Perception, nadaljevali pa smo v plesnih ritmih hiphopa plesne skupine zdravstvene in kemijske šole Legende pod vodstvom profesorja Matjaža Brvarja. Z narodnozabavnimi vižami so nam dopoldne popestrili Blaž, Matic, Lucija in Nejc, ob spremljavi kitare in klavirja so zapele Maja, Mateja in Tjaša. Predstavil se je ansambel 010, ki igra narodnozabavno glasbo, nastope dijakov zdravstvene in kemijske šole pa sta s petjem zaključili Diana in Maja. Ta del programa sta suvereno povezovala Jan in Primož, program, ki je sledil, pa sta napovedovala Karmen in mama Francka (Andraž Bevc) s srednje elektro šole in tehniške gimnazije.
Mentorici, profesorici Tina Cvijanović in Janja Florjančič sva sklenili, da naslednje leto zopet pripraviva koncert, saj imamo na obeh šolah  res veliko dobrih dijakov, s katerimi je prijetno delati. 

Fotografije


Janja Florjančič, mentorica

http://www.sc-nm.si/sestg/novice/foto-9-dijaski-koncert


http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=187660