Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

18. september 2012

Malica

Ponovno vas obveščamo, da so na Šolskem centru Novo mesto dijakom za malico vsak dan na voljo trije meniji. Dijak je na prvi meni naročen s prijavo na malico. V primeru, da želi prejeti drugi ali tretji meni, mora izbiro evidentirati na terminalu najkasneje do 9. ure zjutraj za naslednji dan.
Posamezni dnevni obrok lahko odjavijo:
-    starši oz. dijaki s sms sporočilom na številko 041-303-613 (v sporočilu morajo biti navedeni priimek in ime dijaka, oddelek in dnevi, za katere se malica odjavlja)
-    starši preko interneta
-    lahko izberejo možnost odjave samo za določen dan (sreda) za celo šolsko leto; to uredijo v tajništvu šole
Za dijake, upravičene do subvencije, velja: če starši oz. dijak, ki je naročen na malico, niso odjavili malice do 9. ure za tekoči dan, plačajo starši ceno malice za ta dan v celoti (2,42 €).
Za dijake, ki niso upravičeni do subvencije, velja: če starši oz. dijak, ki je naročen na malico, niso odjavili malice do 9. ure za naslednji dan, plačajo starši ceno malice za ta dan v celoti (2,42 €).
Do subvencije je upravičen samo tisti dijak, ki mu je z odločbo Centra za socialno delo priznana pravico do subvencije, in sicer od dneva, ko mu je pravica do subvencije priznana.