Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

11. december 2012

Bralni klub na POPslastici

Dijaki Bralnega kluba smo se v četrtek, 6. decembra 2012, udeležili POPslastice z Jonasom Žnidaršičem v Knjižnici Mirana Jarca.

Jonas Žnidaršič se je rodil  leta 1962 v Novem mestu. Je igralec, televizijski in radijski voditelj in seveda ljubitelj digitalne tehnologije. Je tudi avtor najbolj branih blogov, spletnih kolumen in tvitov.  

Na POPslastici je spregovoril o kreativnem pisanju na različnih družbenih omrežjih ter kot strastni bralec predstavil, zakaj ga navdušuje Shakespeare, kako pomembno je branje v digitalni dobi, kako digitalni mediji spreminjajo bralne navade in hkrati povečujejo možnost kreativnosti ter ustvarjalnega izraza.

Jonas nam je povedal tudi nekaj stvari iz osebnega življenja – da ima hčerki, da je izgubil kar nekaj kilogramov, da je bil državni prvak v biljardu in šahu, da je bil zasvojen s pokrom … Svoje ime pa si je ustvaril s tem, da nima dlake na jeziku in da vedno pove svoje mnenje.


Žiga Najger, Suzana Švajger, Azra Šumar (1. b FT)
Neimenovano 1Jonas žnidaršič